Begeleiding, coaching en behandeling

Mijn voornaamste kwaliteit als therapeut, coach en leraar is dat ik hou van mensen, en dat ik ze zie voor wie ze echt zijn: elke mens is in wezen liefde. En elke mens heeft een eigen manier om die liefde te leven, een uniek potentieel, een kiem van mogelijkheden, een zielsverlangen.

Daar kijk ik naar. Ik zie wat mooi en goed en krachtig is, ik zie de belofte, en ik zie wat in de weg zit om dat ten volle te leven. Want de meeste mensen houden niet genoeg van zichzelf om zichzelf het beste te gunnen. Ze hebben vaak ooit geleerd dat ze dat niet waard zijn. En dus focussen ze zich op hun zogenaamde fouten en gebreken en tekortkomingen, en nog veel meer van die lelijke dingen. En dan lukt het hen niet om simpelweg gelukkig te zijn. Ja, wat dacht je: waar je je aandacht op richt, dat krijg je. In overvloed…

Wel, daar doe ik niet aan mee. Ik hou ervan om mensen het beste in zichzelf te helpen ontdekken, en meer nog: om het te leven.

Je kan dus hier bij mij terecht met al je levensvragen:

‘Wie ben ik echt? Wat is mijn weg in het leven? En waarom hou ik mezelf tegen? En hoe kan het anders? Hoe kan ik echt gelukkig zijn? Hoe kan ik liefde vinden en leven?’,…

Wat je concrete vraag op dit moment ook is – je identiteit, je relatie, je werk, je levenstaak, je gezin, je familie, je gezondheid, ziekte, sterven…, je bent van harte welkom.

 

Live the Connection is een krachtige en liefdevolle methode om via het onderbewuste snel diepgaande en blijvende veranderingen teweeg te brengen. In mijn meer dan 25 jaar ervaring is dit de meest effectieve methode waar ik ooit mee heb gewerkt. Het is daarenboven gefundeerd op de spirituele waarheid dat alles en iedereen verbonden en een is.

Ik ben enthousiast dit nu ook te kunnen aanbieden in mijn begeleidingspakket.

Daarnaast werk ik met NLP, met meditatietechnieken, met energetische oefeningen, met regressie, met biografische opdrachten, met relaxatie en ademhalingsoefeningen…

En voor wie net als ik graag buiten is: met jou ga ik letterlijk op stap, als wandelcoach.

Wat je mag verwachten is dat we samen gericht en doeltreffend van elk ‘probleem’ een uitnodiging en een kans maken. We lossen het op of pakken het aan. Zo kan je voorgoed oude pijn, trauma’s, vastgeroeste patronen,… los laten en helen.

En dat is nog maar het begin. Je kan en wil uiteindelijk (ook al weet je het misschien nog niet) daaraan voorbij gaan. Van innerlijk conflict en strijd naar vrede, naar (zelf)liefde, naar je kern, naar de essentie. Want alle echte transformatie en vernieuwing begint daar. Ben jij er klaar voor?

Ik ben er voor je.