Aruna

Heeft een praktijk als shiatsutherapeute, met bijscholingen in chi nei tsang (= buikmassage) en cranio-sacraaltherapie. 

Ze volgde een intensieve 5-jarige opleiding in 4-dimensioneel bodywork, beoefende jarenlang universal tao en 5 ritmes-dans, en verdiepte zich in de essentie van vrouw zijn…

Aruna is de zachtheid zelve, maar haar lessen en behandelingen zijn krachtig en to the point: ze raakt mensen in hun kern. Met liefde duikt ze diep in de pijn die opgeslagen is in de weefsels en in de buik, waar we onze emotionele troep vergaren. Ze brengt oud zeer aan het licht, en geeft het ruimte om te stromen en geheeld te worden. Ze legt met haar werk de basis voor een diepgaande heling en transformatie.

voor meer informatie over Shiatsumassage klik hier

voor meer informatie over De wandelgezelle klik hier

Dag Aruna,

Zoals beloofd even een momentje bij mezelf komen en delen hoe het weekend en de dagen erna voelden voor mij. Ik heb enorm genoten van jou te mogen voelen, hetgeen je deelde met de groep vrouwen, je lach, je openheid, je eerlijkheid, je niet als een therapeut op te stellen, helemaal jezelf. Dit is hetgeen dat mij raakt en tevens de uitnodiging om in deze flow mee te gaan.

Ik voelde me eerst wat teruggetrokken in de groep, maar kon mij dan helemaal overgeven aan wat er was. De twijfels rond mezelf, het timmeren op m’n hoofd viel weg, en de liefde te mogen voelen voor mezelf, en dan de overvloed van liefde rondom je te voelen. In twee dagen tijd om zo te kunnen zakken in het diepere, waw, ik voel me een diepe west-vlaamse vrouw, een oervrouw, diep geworteld. Dankbaarheid.

knuffel,
Anje