Info & inschrijvingen

Hieronder vind je ons adres, onze contactgegevens en een wegbeschrijving naar het zonnemaanhuis.
Heb je nog vragen? Voel je welkom om ons te bellen of te mailen, we helpen je graag op weg.

Het zonnemaanhuis

Veldhoekstraat 23
8340 Sijsele
050 71 95 58
fortis BE18 0012 9676 0765

welkom@zonnemaanhuis.com

utsa@hetlevenisgoed.be

zie ook: www.hetlevenisgoed.be

Gelieve voor alle activiteiten minimum een week vooraf in te schrijven. Je inschrijving is definitief bij betaling van een voorschot van 10% op het volledige inschrijfgeld. Na inschrijving ontvang je alle verdere praktische informatie.

Wegbeschrijving naar Het Zonnemaanhuis
Vanuit Brugge:
Op de ring rond Brugge richting Maldegem rijden. De Malesteenweg – N9 richting Maldegem – volgen tot voorbij het dorp van Sijsele. 2,5 km voorbij het dorp zie je op de linkerkant ‘Hotel Rostune’. Eerstvolgende straatje rechts inslaan. Dit straatje heet ‘Dijken’, Dijken neemt 2 bochten – volgen tot op een ‘ T ‘ met de Veldhoekstraat, links afslaan. Het zonnemaanhuis is het eerste huis op je linkerkant, nr 23. Welkom!
Vanuit Maldegem:
Richting Brugge rijden op de N9 – Op je rechterkant zie je ‘Het ALMA ziekenhuis’ – doorrijden tot je op je linkerkant ‘Taverne sparrenwoud’ ziet – eerstvolgende straatje links inslaan. Dit straatje heet Dijken, Dijken neemt 2 bochten – volgen tot op een ‘ T ‘ met de Veldhoekstraat, links afslaan. Het zonnemaanhuis is het eerste huis op je linkerkant, nr 23. Welkom!

 


Cursussen op aanvraag
Alle cursussen vermeld op deze website kunnen ook op aanvraag gegeven worden voor specifieke doelgroepen, scholen, instellingen, verenigingen en bedrijven. Van elke workshop kan een aangepaste en op maat gemaakte formule worden aangeboden, die aansluit bij de sfeer, de motivatie en de intenties van de groep. Dit kan heel verrijkend zijn voor de groepsgeest en de onderlinge samenwerking, alsook voor de persoonlijke ontwikkeling van elk individu.

Je kan Deva Utsa ook uitnodigen als gastpreker.

Huren zaal
Het is mogelijk de zaal te huren voor aanverwante activiteiten.
Ben je geïnteresseerd? Laat iets van je horen. We zien er naar uit!


Het ogenblik om je te ontspannen, is wanneer je er geen tijd voor hebt.

– T. Harris