Residentiële workshops in ChateauFrandeux

JA… je kan genieten…

… van je leven, want het is van jou.

En daar kan, als jij daarvoor kiest, ook de  sfeer van angst, conflict en verwarring in deze wereld niets aan veranderen.

De keuze voor elk van ons is en blijft immers altijd: wil ik ten volle en met passie leven, wil ik het maximum halen uit mijn tijd hier op aarde?

Om dat te doen, dien je eerst het idee van tijd achter je te laten, en opnieuw te leren in het tijdeloze nu te leven, zoals je dat vanzelf deed als kind. Leven alsof elke dag je eerste en ook je laatste dag is hier op aarde. Dan wordt het pas echt, intens, en menens. En genieten…

Je kan verkennen hoe je dat doet in een bijzondere vakantieworkshop op een unieke krachtplek midden in de ongerepte natuur, samen met andere mooie mensen.

Kom ontdekken hoe bewust ontwaken en genieten van het leven bijdraagt tot een vrij, goed en gelukkig leven.

Er is op dit moment zoveel angst, druk, stress en informatie in deze wereld dat we bijna niet meer leven, maar enkel nog overleven. Dat we blindelings alles geloven wat men ons wijs maakt. En dat we zo ons unieke menselijke vermogen om zelf vorm te geven aan de kwaliteit en vorm van ons leven opgeven.

Ter compensatie krijgen we allerlei vormen van leeg en commerciëel amusement, oppervlakkig genot, sensatie, opwinding en extreme prikkels aangeboden. En zo gaan we, vaak zonder het te beseffen, mee in een voortdurende zoektocht naar bevrediging die nooit echt vervult.

Wat als dit alles plots wegvalt, zoals we recent hebben meegemaakt? Op zoek gaan naar nog meer virtueel entertainment? Of beseffen dat het hoog tijd is om opnieuw te ontdekken wat echt belangrijk is, en om zelf bewust te kiezen hoe ik wil leven?

Dit is een uitnodiging om tot rust te komen, te bezinnen én op te laden. Laat alle drukte, waanzin en angst van de wereld even achter je en ontdek wat echt leven op aarde is. En wat echt, bewust genieten is. En stel zelf vast hoe simpel het kan zijn om je vitaliteit, vrijheid, levensvreugde en liefdesgevoel te laten toenemen.

Het leven is simpel en goed.

Je kan ademen.
Je kan voelen in je lijf.
Je kan eten, drinken, rusten, slapen.
Je kan bewegen, dansen, lachen, zingen.
Je kan aanraken, strelen, liefkozen, liefhebben.
Je bent vrij om alles te doen wat je vreugde geeft…
als je daarvoor kiest.

Want het leven is goed.

Zomerweek van 12 tot 19 juli 

Bijdrage

De basisprijs voor de zomerweek is 795 euro (workshop + verblijf).
Als je inschrijft en betaalt voor 20 mei betaal je slechts 770 euro.

Je verblijft standaard in een mooie éénpersoonskamer, of in een tweepersoonskamer voor koppels.

Daarnaast betaal je ook 225  euro voor de biologische maaltijden.

De maaltijden zijn apart ter plekke te vereffenen met de kok.

meer uitgebreide informatie is te vinden op de website:
>> www.hetlevenisgoed.be