Zuiveringsweken met Utsa en Hilde Verhulst

Zuiveringsweek van 9 tot 16 september 2022


Een weekje samen even lichter leven…

 

Thuis is het toch zo moeilijk om, midden in je vertrouwde familiekeuken of omringd door gewoontes, je te houden aan enkele deugddoende leefregels, en tot rust te komen. Om tijd vrij te maken om je lieve (maar vermoeide) lijf en leden eens een ‘groot onderhoud’ te gunnen.

 


In een mooi, groen en rustig landhuis in de Ardennen (Château Frandeux, nabij Rochefort), onder begeleiding van de ervaren therapeuten Deva Utsa en Hilde Verhulst, gaan we op een natuurlijk ritme leven. Dat is meestal een stuk langzamer dan wat we gewoon zijn. We gaan zuiveren: ons ontdoen van ’teveel’ en terug thuiskomen in de eenvoud van ons lichaam en onze ziel. We schakelen geleidelijk over op matige porties eenvoudige, zuiverende voeding. Er wordt via simpele oefeningen weer ruimte vrijgemaakt in ons lichaam. We nemen tijd zowel voor individuele momenten als voor het voelen van de voedende verbondenheid in de groep. Dit alles helpt fysieke en emotionele afval verbranden, wat verhelderend en rustgevend werkt.

Wat staat er op het programma ?

Een licht verteerbare afwisseling van ademhalingsoefeningen, zachte yoga-oefeningen, meditatie, klankconcert, ontspanning, aanraken en aangeraakt worden met eenvoudige massagetechnieken, veel dans en spontane lichaamsbeweging, wandelen, sauna, rust en korte stukken filosofie.

 

De zuiveringsweken gaan door in het kasteel van Frandeux (nabij Rochefort)

… Een betoverende plaats in vele opzichten: adembenemend stil, overvol natuur en rust, zachtglooiende verscheidenheid aan bos en weiland, feërieke wintertinten in de schrale takken en op het stille water van de vijver…

…En het kasteel zelf: aan de prachtige open haard smelten zorgen en stress zo weg, en komen de harten open. In de luxueuze kamers geniet je voluit van het uiteindelijke rustmoment.

En aan de gezellige groepstafel in de statige eetzaal genieten we samen in stilte van gezonde spijzen…

meer info over château Frandeux

 

Begeleiding: Deva Utsa en Hilde Verhulst

Data: Aankomst vrijdag 9 september vanaf 17u30.
Vertrek vrijdag 16 september om 10u00.

Bijdrage: 775 euro (maaltijden niet inbegrepen) voor een mooie, individuele kamer.
Er wordt een meerprijs gevraagd voor een luxe kamer met eigen douche en toilet.

Info & inschrijvingen:

Vooraf inschrijven is noodzakelijk bij Hilde Verhulst:

056 / 42 56 81 info@hildeverhulst.be


I always find beauty in things that are odd and imperfect – they are much more interesting.

– Marc Jacobs