Deva Utsa

Heeft een praktijk als persoonlijke coach, counselor en relatiecoach. Hij is een ervaren yoga-, dans- en meditatieleraar en hij geeft transformatieworkshops: workshops die je leven veranderen.

Hij startte met yoga op zijn 15de, en studeerde taalkunde en filosofie. Hij had lief en verloor, en trok de woestijn in. Hij reisde de wereld rond en verbleef 2 jaar in de ashram van Osho in India. Hier leerde hij de stilte en de taal van het hart kennen, en hij kreeg intensieve training in yoga, meditatie, hypnotherapie en NLP. Jarenlange beoefening van 5 ritmes-dans, universal tao, eutonie en 4 dimensioneel bodywork droegen bij tot zijn verdere vorming als mens en leraar.

De laatste jaren zijn vooral de levenslessen van Barry Long een grote bron van inspiratie. In het samenzijn met zijn vrouw Aruna en hun dochter Mela leert hij de opgedane wijsheid werkelijk te leven.

Hij begeleidt mensen die op zoek zijn naar een meer liefdevol, vreugdevol en vervullend bestaan. Hij helpt ze de weg terug te vinden naar zichzelf en naar het doel en de zin in hun leven.

Je kan bij hem terecht voor individuele begeleiding bij alle levensvragen, in verband met je relatie, en voor elke beperking die zijn oorsprong vindt in je kinderjaren, je opvoeding en je relatie met je ouders.

 

Voor meer informatie over Individuele begeleiding klik hier

Voor meer informatie over Relatiebegeleiding klik hier

Every moment is perfect and everything
that happens is eternally just.

Barry Long